Св.Пантелеймон и “православното”ясновидствоМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Оплачете се на големия зилот Н., в чиято епархия стават безнаказано тези кощунства.

 2. dani4ka каза:

  NAISTINA TRQBVA DA SE SPRE TOVA UMISHLENO OSKVERNIAVANE NA 4OVESHKI DUSHI !!! STIGA SVESHTENICI SA PRODAVALI DUSHITE SI ZA PARI. NEKA IA IZOBLI4AT.JALKO I TRAGI4NO E TOVA KOETO STAVA V TOZI PARAKLIS.

 3. faf каза:

  Тръгнал един от най яростните защитници на Н. натрапеният в Пловдив да пише разни материали като този.Христина е съмнителна,това е факт но колкото и този който получи десетки хиляди левове от нея за ремонт на архиерейското наместничество в Смолян.Защо о.Кириле от с.Труд не продължаващ да си въртищ бизнеса с фабричката за безалкохолни напитки,ами си седнал да критикуваш бизнес дами като Христина които издържат любимото ти митрополитче.пиши за него щом обичаш истината.Всички в Пловдивска епархия около Н. са един дол дренки

 4. ... каза:

  Дано да се задвижат нещата и да се премахне тази жена. Но кой има тази власт и право? Към кой трябва да се обърнем?

 5. Idiot каза:

  Като „сестра“ тази дама трябва да е кръстена някъде и от някого. За да стане „сестра“ все някой трябва да я е постригал след известен период на послушание. За да започне да предсказва, този дар трябва да и` бъде даден Свише като дар от Светия дух. А за да и` се даде този дар на прозорливостта, трудовете и` трябва да са били денонощни и тежки, чак до кръв. Даже и след това да и` се даде дара на прозорливостта, то тя не би се рекламирала така. Има и още една ясновидка – Теодора Стефанова. Личната ясновидка на Силвио Берлускони. Предсказва наляво и надясно. Предсказала е, че България през 2027г. ще се казва Булгаристан. Твърде зловещо! И сатанинско. За мен това са вълци в овчи кожи. Затуй се пазете от тях, ако сте истински православни християни и ако искате да се опазите.

 6. Liturgist каза:

  Ще цитирам Чърчил, който казва за някой си, че той е овца в овча кожа !!!