Новата книга „Душа“ с християнски разкази на Мартин Ралчевски излезе от печат



Новата книга на писателя Мартин Ралчевски „Душа“ (изд. „Си-М“) вече е на книжния пазар. Сборникът включва 50 разказа с християнски послания, като повечето от историите са основани на действителни събития.

„Сигурен съм, че тези живи истории ще вдъхнат вяра и на най-обезверения човек. Защото това не е просто някакъв си сборник с разкази, но книга за живота и истината, която ни сочи най-ценното в света! Душата!“, пише в анотацията към книгата актьорът Янко Лозанов.

През юли предстоят и две представяния на книгата – за 26 юли (четвъртък) от 17.30 ч. е планирана премиера в Пловдив (Народна библиотека „Иван Вазов“), а на 30 юли (понеделник) от 18.30 ч. ще бъде софийската премиера (в Книжен център „Гринуич).

Мартин Ралчевски е роден в София през 1974 г. Завършил е теология и география в СУ „Св. Климент Охридски”. Автор е на романите „Безкрайна нощ”, „Горски дух”, „Полубогиня”, ,,30 ПАУНДА”, „Измама“, „Антихрист“, както и на много публикации в различни интернет и печатни издания.

 

 

 

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...