Излезе от печат трети том „Слова на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит“На 21 януари 2021 г. Църквата почита паметта на св. мчк Неофит, а Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит чества своя имен ден.

По случай празника бе издаден и третия том със Слова на настоящия глава на Българската православна църква.

Изданието е на Софийска света митрополия, която през миналата година представи и първите два тома от поредицата. Трите тома се предлагат и в специален комплект с подаръчна кутия.

Сборникът е първи и единствен до момента, като събира официални слова, послания и обръщения на Светейшия Български патриарх Неофит и ги предоставя на читателите в книжен вид.

Изданията можете да закупите от домакина на Софийска света митрополия – г-н Кольо Лозанов.

За контакт: гр. София, ул. Калоян №7, ет. 1, стая 7, тел.: 02/ 987 74 89, 0879 259 293.

Източник:  bg-patriarshia.bg

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...