ИК Омофор ще представи своя книга в Пловдив



От 31 май до 5 юни тази година в Пловдив се провежда международен фестивал на книгата "Пловдив чете 2011". В рамките на инициативата, организирана от ИК "Летера", се предвиждат много изяви (над 50), сред които е и представянето на издание на православното издателство "Омофор".

Изданията на ИК Омофор, както и на други православни издателства, можете да намерите на специализираните щандове на книжния базар, който е разположен на площад "Стефан Стамболов" в Пловдив.

На 3 юни, петък, от 18.00 часа ще бъде представена книгата на издателска къща Омофор "Антология на българската християнска проза". На представянето ще чуете и акустичен концерт на Тодор Янкулов, Пламен Сивов и Зорница Попова. Събитието ще се състои в залата на книжарница "Хеликон" в Пловдив (ул. Александър Батемберг 29); входът е свободен.

“Българска християнска проза“ е антология на българската белетристика от първата половина на двадесети век, създала сюжетно и жанрово разнообразни и стойностни творби с християнска тематика. Представените автори и заглавия са подбрани сред огромно изобилие литературен материал, издирван и събран от стари издания, антологии, сборници и периодика. Антологията включва текстове от следните автори: Иван Вазов, Константин Величков, Тодор Г. Влайков, Стоян Михайловски, Константин Петканов, Ана Карима, Петко Ю. Тодоров, Добри Немиров, Георги Райчев, Рачо Стоянов, Людмил Стоянов, Николай Райнов, Фани Попова – Мутафова, Константин Константинов, Ангел Каралийчев, Елин Пелин и Йордан Йовков.

За потребителите на Facebook – можете да потвърдите участие от този линк >>>

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...