Картичка за Рождество, която носи двойна радост501-2В какво се крие тайната на Рождество? Според о. Александър Мен тя се съдържа във въпроса, който в този ден Иисус сякаш отправя към нас: „Мога ли да се родя в твоята душа, в твоето семейство? Мога ли да дойда при теб? Ще ме пуснеш ли?“

За да допуснем Христос реално в душата си обаче, е нужно преди всичко винаги да допускаме в сърцето си мисълта за ближния. Тази мисъл се отразява дори и в малките жестове.

Ето защо, ако сте решили да зарадвате любим човек с подарък за Коледа, прибавете към красивия пакет и една специална картичка. Специална, защото, освен на вашия приятел, тя ще донесе радост поне на още един човек, радост и надежда. Изберете от каталога коледни картички на Фондация „Покров Богородичен“. Те са ръчно изработени от майки на деца с увреждания, слуховоувредени хора и хора в неравностойно положение.

Коледните картички се предлагат в различни цветове и размери. Цените за доставка са: 2.40 лв. (за големия размер), 1.20 лв. (среден размер) и 0.50 лв. (малък размер). За поръчки: тел. 0888 885543; 0879 433319 (Гергана Попиванова, координатор на Фондация „Покров Богородичен“).

Коледните картички на Фондация „Покров Богородичен“ ще откриете и в търговската мрежа: ателие-книжарница „Къща за птици“ (София, ул. Проф. Асен Златаров 22), както и във верига книжарници „Сиела“ .

Намаления в „Къща за птици“: ако закупите повече от 10 броя картички, ще може да ги заплатите по цени на едро (цените за доставка по-горе).

Ето и някои от оригиналните модели…
 

510
 

506
 

512
 

520
                            

503
 

516

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...