Културно-просветният отдел на Св. Синод организира благотворителна онлайн изложба „Деца рисуват за деца“Културно-просветният отдел на Св. Синод организира благотворителна онлайн изложба в подкрепа на детското УНГ отделение към УМБАЛ „Царица Йоанна“ – ИСУЛ.

С набраните средства ще бъде извършен неотложен ремонт на отделението. Определените суми са ориентировъчни, но всеки желаещ може да дари според възможностите си.

Публикуваните рисунки са участвали в Националния детски конкурс на Св. Синод.

За да закупите определена рисунка, напишете номера ѝ като съобщение на страницата на Българска православна църква – Българска патриаршия във фейсбук.

Нека заедно помогнем на децата от цялата страна, които се лекуват в болничното заведение!

Начини за плащане:

По банков път:

“УниКредит Булбанк” – клон София Батенберг

Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF

Получател: Българска Патриаршия Св. Синод

IBAN: BG74 UNCR 7000 1521 4626 53

Основание за плащане: КАМПАНИЯ “ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА”

или чрез наложен платеж.

 

Източник: Официален сайт на Св. Синод на БПЦ-БП

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...