Нова функция в сайта: Преглед на християнския интернет 

Православие.БГ стартира нова услуга – преглед на българския християнски интернет. Страницата, достъпна от този линк, ви дава възможност да следите в реално време новите публикации в българските православни, протестантски и католически сайтове, форуми и блогове.

Постарали сме се да включим повечето християнски сайтове, които поддържат технологията RSS. Ако откриете други сайтове, за които смятате, че могат да бъда включени в прегледа, моля изпратете линк към тях на екипната поща.

Страницата с емисиите е достъпна от всички страници на Православие.БГ – търсете сивата иконка с надпис "RSS" от групата с иконки в лявата колона на сайта.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...