БНС: Бъди нетолерантен! Бъди нормален!


altОчакват се безредици на съботния гей парад

Промени в Наказателния кодекс, наказващи публичните прояви и демонстрации на хомосексуализъм, поискаха участниците в кръглата маса против гейовете, организирана от Българския национален съюз днес.

В декларация БНС настояха още веднъж да бъде отнето разрешението за провеждане на гей парада в столицата в събота. Националистите на Боян Расате предложиха кметът Бойко Борисов да забрани проявата, или най-малко да я премести в някой от крайните квартали Суходол или Кремиковци.

Сега е време кметът да докаже дали е десен или популист, заяви Калоян Методиев от партия „Нова България“.

Лидерът на БНС Боян Расате заяви, че младежите на БСП са изявили желание да участват в мероприятието на „Джемини“. От своя страна представители на Работническата партия „Комунисти“ и на Съюза на комунистите заявиха, че БСП никога не е била по-дясна, отколкото в момента.

Морална подкрепа на протестиращите срещу гейпарада заявиха бившият главен прокурор Иван Татарчев и писателят Румен Леонидов.

Силно сме обезпокоени и дълбоко разтревожени от все по-честите демонстрации на хомосексуализъм и педофилия, умело прикривани зад красивите и все по-обезценяващи се в последно време лозунги за „свобода, равенство и демокрация“. Ние считаме, че сексуалната ориентация на всеки човек е нещо изключително лично и не бива да се натрапва агресивно и демонстративно на останалата част от обществото, особено тогава, когато противоречи на общоприетите морални, етични и религиозни норми и природните закони, заявиха от БНС очевидно слагащи педофилията и хомосексуализма под общ знаменател, заявиха в декларация участниците в „кръглата маса“.

Зачестилите прояви на сексуална злоупотреба с деца ни принуждават да настояваме за извънредни мерки и да поискаме увеличаване на наказанията за педофилия, като в особено тежките случаи да се прилага и смъртно наказание, се посочва в текста на декларацията.

Тя ще бъде внесена в Президентството, Народното събрание, Министерски съвет и Столична община.

От няколко дни лидерът на БНС и сподвижниците водят открита война срещу гейовете и планирания от тях парад на 28 юни в София. От организацията на хомосексуалистите „Джемини“ съобщиха, че са поискали полицейска охрана поради опасения от набези на техни недоброжелатели.

Най-радикалните фракции от агитките на футболните „Левски“ и ЦСКА готвят погроми по време на парада, съобщава Mediapool.

Любопитното е, че при миналогодишния гей парад в София нямаше такава остра реакция нито от страна на църквата, нито от националистите, още по-малко от футболните запалянковци. Малко след уличното шоу на българските хомосексуалисти, такова имаше и в Белград, където обаче привържениците на тамошните футболни грандове „Партизан“ и „Цървена звезда“ организираха побоища срещу участниците в гей парада.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...