Ден на списание „Свет“ на Панаира на книгата



1488281 10151914233434387 2096197010 nНа 15 декември (неделя) в последния ден на Панаира на книгата екипът на месечното списание за вяра и култура „Свет“ е приготвил приятни изненади за читателите. В неделя от 12 до 14 ч. на щанда на издателство „Омофор“ (ляв полуетаж, щанд А5) ще може да се срещнете с хората, които създават месечното списание за вяра и култура „Свет“ и в търсене на вечното, красивото, истинското в днешната ситуация откриват Христовия образ в съвременния свят.

Ще можете да споделите впечатленията си и да зададете въпросите си на главния редактор Илиана Александрова, на членовете на редакционния екип Андрей Романов и Пламен Сивов, на авторите: Ралица Кръстева с нейната пъстра рубрика „Дрескод „Шарено“, Маргарита Друмева, която ни откри малко познати факти за събития и забележителни личности, Жасмина Донкова, която ни ориентира в пъзела от нови религиозни движения в новата си рубрика „Религиите в България“, и Татяна Филева, която превежда текстове, посветени на християнската духовност от съвременни автори и емблематични християнски писатели.

Специално за Панаира новият коледен брой на Свет ще бъде на промоционалната цена от 2.50 лв., а всеки, който има желание да се сдобие с пълния комплект от всичките 10 броя на СВЕТ за 2013 г., ще може да го получи само срещу 10 лв.

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...