“Зимно семейство” (“Winter Family“) – коледна изложба в галерия „Париж”


На 21 декември галерия Париж ще открие Kоледната си изложба озаглавена “Зимно семейство”. Ще бъдат показани най-новите творби на авторите на галерията – Богомил Арсов, Росен Рашев, Кирил Митовски, Бойко Колев, Цветомир Асенов, Стели Грънчаров, Джао Дзианфей и Виктор Чултарски.

Името “Зимно семейство” е специално избрано, тъй като е в унисон както с настъпващите Коледните празници, така и с концепцията на галерията – да работи в екип с малко на брой автори, които да подкрепя и представя в различните си изложби и проекти.
Някои от представените творби осмислят и тематично изложбата – “ Светото семейство” на Богомил Арсов и “Семейство Врабчови” на Рошпака.

Освен живописните творби ще бъде показана специално направената икона на Живко Донков "Св. Никола спасява моряците", както и две оригинални скулптори от дърво и акрил на Теодор Дуков.

“Зимно семейство” е един коледен поздрав на галерия Париж към всички почитатели на изобразителното изкуство, както и към онези хора, за които семейството е сила, утеха и вдъхновение.

Настоящата изложба ще може да бъде видяна до края на месец януари 2007г., както и онлайн в сайта на галерия Париж.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...