Стартира записването за участие в православно „Училище за семейни“



SemeistvoКакто Православие.БГ съобщи преди време, това лято групата „Православна младеж“ представи своя нов проект – инициативата „Училище за семейни“, която е насочена към семейни двойки или такива, на които им предстои да сключат брак.

Вече тече и срокът за записване на двойките, които желаят да станат участници в първото православно „Училище за семейни“ в София, което ще започне от тази есен.

Всеки, който желае да стане част от инициативата, трябва да попълни и изпрати апликационната форма в срок до 30 септември.

В рамките на срещите двойките, участващи в проекта, ще имат възможност да споделят със свои съмишленици във вярата своите болки, проблеми и радости, както и ще могат да получат съвет от специалист.

Лектор на срещите ще бъде православният психотерапевт (и презвитера) Зоя Димитрова, сертифициран семеен консултант и магистър по богословие. В инициативата ще се включи и отец Сава Кокудев, ефимерий на академичния параклис на Богословския факултет на СУ.

За повече информация: stefyatanasova@abv.bg, 088 470 1249.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...