Апел за подпомагане създаването на първия игрален български християнски филм



Скъпи братя и сестри в Христа,

 

Продължаваме с усилията да заснемем първия в България игрален пълнометражен християнски филм по едноименния роман „Смисълът в живота“ на Мартин Ралчевски. Филмът ще се реализира с много доброволен и безвъзмезден труд, но все пак неизбежните разходи по продукцията остават значителни. Вече е осигурена минимална начална сума, но тя е все още недостатъчна, за да стартира проектът.

Поради тази причина режисьорът на филма Николай Генчев и сценаристът на филма Мартин Ралчевски се обръщат смирено към всички боголюбиви и вярващи християни у нас и зад граница, които биха желали създаването на първия игрален християнски филм на православна тематика в България да се случи, да подпомогнат финансово това благочестиво начинание, за слава Божия и за разкриването на пътя към храма, посредством киното, на хиляди хора, които не са въцърковени.

Името на всеки, който помогне ще бъде посочено в надписите на филма, освен ако изрично не желае анонимност. Всяка помощ, колкото и малка да бъде, би имала решаващо значение за създаването на този християнски филм.

Припомняме, че филмовият проект е одобрен и благословен от Св. Синод на Българската Православна Църква.

Благодарим!

 

Банкова сметка:

IBAN: BG07RZBB91551012659188

BIC: RZBBBGSF, Raiffeisen Bank

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...