Сборникът „С вяра в Бога“ представя беседи и проповеди на отец Аспарух Стоичков



Енорията на старинния храм „Св. Параскева“ в Пловдив представя най-новото издание на храма  – сборника „С вяра в Бога“ на ставр. ик. Аспарух Стоичков. Книгата съдържа проповеди и беседи на приснопаметния отец Аспарух Стоичков и е предназначена за широк кръг читатели.

Беседите, произнасяни пред богомолци в църквата „Въведение Богородично“ в Чирпан и църквите „Св. Марина“ и „Св. Възнесение“ в Пловдив в продължение на 63 години, могат да бъдат полезни за всеки заинтересован от православната вяра.

Резултат на задълбочени познания и искрена вяра, те имат силно въздействие, защото са не само плод на неговата ерудиция и ораторски способности, но и са една безспорна истина, най-искрено избликнала от сърцето и потвърдена от разума, от дългогодишния опит на енорийски свещеник – едновременно съветник, доверено лице, изповедник и духовен наставник за своите енориаши.

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...