За кого бие камбанатаМоже да харесате още...

16 Отговори

 1. Al Rashid каза:

  млади православни белградчанки които тъгуват за загубеното Косово и сръбските светини!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=j01e1j251Cs

 2. Al Rashid каза:

  можем да помислим какво отношение имате към Българката история, и дали то е положително. Вие изтривайки моя коментар само показвате че все още живеете в българо-съветската дружба и че робувате на отживели предразсъдъци. Моят коментар не е съдържал никаква пропаганда, особено не ислямистка, а факти от историята. И явно всеки коментар който не отговаря на Вашите политически възгледи се изтрива. Моля регистрацията ми да бъде анулирана незабавно.

 3. Idiot каза:

  Косово си е сръбско, колкото и да им се ще на хуманно – либералните западн(ал)и лидери.

 4. Lakota каза:

  не се мори, тоя сайт се сърбизира все повече и повече. Как може албанците в Косово да са мнозинство от триста и повече години, а тоя черногорски шовинист да казва, че проблема е изкуствено създаден и то през последните години?

 5. Lakota каза:

  петдесет години? (това като поправка на последното ми изречение)

 6. andrey каза:

  ще разгледам молбата ви за анулиране на регистрацията ви и има голяма вероятност тя да бъде изпълнена. Коментарът ви съдържаше не толкова факти, колкото квалификации от типа „клиро-фашизъм“ и твърдения, че „ТЕ (славяните) са наистина роби и трябва да бъдат разглеждани като такива“. Съжалявам, изливайте си омразата някъде другаде.

 7. Al Rashid каза:

  [Изтрито. Коментарът съдържа ислямистка пропаганда и хули срещу епископи на Православната църква, православието и славянските народи. Предупреждаваме автора, че подобни изказвания, и то в груба и агресивна форма, са оскърбление за читателите на нашия портал, и ако продължи по този начин, регистрацията му ще бъде анулирана. Администратор].

 8. portos каза:

  Косово jе Србиjа!

  (Светослав Ангелов)

 9. 1978 каза:

  ИМЕТО КОСОВО НЕ Е СРЬБСКО А Е БЬЛГАРСКО,НИЕ ПОВЕ4Е СМЕ ВЛАДЕЛИ КОСОВО ОТКОЛКОТО САМИТЕ СЬРБИ, САМО ВИЖТЕ КАКВА ПОМИЯ СЕ ИЗЛИВА В македония това е дело на сьрбите, така 4е xi4 не ми е жал за косово

 10. portos каза:

  Нарича се православна и славянска солидарност, а не (…)мания, а Вие г-н 1978 сте чистокръвен тиквеник (прощавайте, че Ви го казвам, ама защо да живеете с илюзии).

 11. portos каза:

  И за да не решите да ме съдите за обида, искам да се изясня. Като казвам тиквеник, имам предвид вкусна препечена баница с тиква, а не жаргонен израз-обозначение на празноглавец… Ами да!

 12. Lakota каза:

  из Карнегиевата анкета:

  „В бившия Косовски вилает, редовните сръбски и черногорски войски още от първия ден на навлизането си в албанска територия са предприели и извършили всичко само и само жителите да изгубят своята първобитна националност или пък с груба сила да бъде унищожено шкиптарското племе. Опожаряването на къщи и цели села, масово избиване на беззащитно население, нечути насилия, грабежи и бруталности от всякакъв вид, това са средствата, с които сръбско-черногорските войски си служеха и служат още, за да преобразуват напълно етническата физиономия на областите (Косово) , населени изключително с албанци.“

 13. Lakota каза:

  в Сребреница?
  Драги сърбомани, всичко това се е случвало и в Македония.

 14. 1978 каза:

  BLAGODARQ ZA VISOKATA OZENKA , TA TI SI JENA V M1JKI DREXI,

 15. portos каза:

  Аз плешиви жени не съм срещал, ама такива като тебе се прескачат като зайци. Хаук.

 16. 1978 каза:

  ple6iva e du6i4kata ti portoske