Катакомбите – убежище за бездомнициМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. ... каза:

  Брей, работите по тази страна са потръгнали. То в един град клошарите бяха се събрали и заявили някакви искания към обществото. Осигориха им жилище, направиха им лични карти, постараха се за тях. Ето, че тези мотиви продължават. Хубаво хубаво.

 2. dikovski каза:

  Задавам си въпроса, не може ли да има превенция? Не може ли на тези сираци, които навършат 18 години да им се помогне по някакъв начин след завършването. Ако инспекцията по труда си гледаше работата, ако санкционираше предприемачите, нямаше тези несретници да работят и да не си получават заплатите. Това не е само техен проблем, но при тях е най-драстичен. Не може ли да се избегнат възможностите да ти откраднат жилището и да останеш на улицата? Една моя близка пострада, като и бяха продали апартамента, докато е била в САЩ. Казали и да не вдига шум, щото не знам си какви мутри били зад цялата история.
  Докога държавата ще покровителства престъпниците и мутрите? Докога?
  Друг проблем е, че някои клошари просто не искат да работят. А мързелът се лекува много трудно. Но мерки трябва да се вземат. Защото и това са хора и между тях иман много благородни и свестни.
  Но когато се возиш в лъскава кола и вземаш по 1200 евро, това не те интерсува. „Сит на гладен вяра не хваща“. Това го е казал народа ни много отдавна. И е бил прав. За да се променят нещата, трябва да станем нормална държава, защото сега не сме.

 3. георги от Хасково каза:

  Работата на Владимир Йончев като журналист наистина ми допада. Познавам го още от студентските му години и знам едно нещо – няма да напише статия просто за да търси сензация. Има много остро чувство за човещина.

 4. Idiot каза:

  Срам ме е от себе си като чета тази статия. Господи виновен съм.