Национална студентска среща


От утре (25 май) до събота (26 май) в Пловдив (Ламартиновата къща) ще се проведе поредната национална студентска среща. Тази година работите, които ще бъдат изнесени ще са посветени най-вече на теми, свързани с християнското културно наследство и медиeвистиката.

Студенти по хуманитарни дисциплини от цялата страна ще представят свои разработки и ще дискутират върху тях, като, разбира се, всички, които биха желали да слушат и дискутират, са поканени. Тази година срещата се организира от Историко-филоофския факултет на Пловдивския Университет "Св. Паисий Хилендарски".

През следващите два дена 27-28 май на същото място ще се проведе и националтата докторантска среща, като общата тема, поставена от органицаторите, е "феноменология".

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...