Отци с нови джипове стреснаха СмолянМоже да харесате още...

7 Отговори

 1. p_stefanos каза:

  На Литургията малко, на курбана 300. За причастници не пише, но съм сигурен – нула!!! Джипове и ясновидки. Безсмислен парад, заплатен от ченгета. Ето го съвременният образ на нашата църква. Онова „Срещнаха се и не се познаха“ вече е далечен блян.
  Този образ вече е наложен сред малцината християни, властта е непоклатимо овладяна, статуквото е неразбиваемо.

 2. ... каза:

  ОТВРАТЕН СЪМ!!! Егати гадното, не искам да ги съдя, но вече не ми се вярва да се явявам в църква, по-скоро да си чета книжките.

 3. john_doe каза:

  Наистина жестока „новина“.Но все пак слава Богу, че Той премъдро е наредил така неща, че личното ни спасение да не зависи от достойнствата и недостойнствата на така наречените ни духовници.
  Въпреки това болката и разочарованието си остават, затова Бог да ни е на помощ.

 4. Irina каза:

  Възмутена съм, че подобни материали намират място на страниците на „Православие.бг“. Трябва ли всякакви оскърбителни за нашите духовници статии да се преписват тук? Единственото, което може да направи този текст е да отблъсне този, който го чете, от църквата и вярата. Не мисля, че това е мисията на сайта „Православие.бг“ .

 5. Дон Кихот каза:

  Не се съблазнявайте. Това също е част от църковния живот, който не е танц на ангелчета в поляните на Царството Божие, а е ежеминутна борба между доброто и злото. Краят на света идва и злото в момента надделява, но накрая Бог ще възтържествува. Ние ще победим!

 6. ... каза:

  Irina не всеки иска да живее в заблуда и в празни идеали.

 7. asd каза:

  /…/тогава не вярвай на всичко което се пише тук.а за заблудите……хехехе никой не ги иска тях.