Благодатният огън от Йерусалим пристига у нас на 26 априлМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. faf каза:

  Никой не не иска в Пловдив. 100 интелектуалци в града събират подписка за отстраняването на този от снимката,той тръгнал поредната пиар акция да прави

 2. Atila каза:

  Митр. Николай и свитата му просто ще се поразходят, така че огънят ще бъде донесен от митр. Кирил, а митр. Николай може да си го занесе пръв в Пловдив, освен ако някой по-бърз автомобил от неговия не вземи разстоянието София-Пловдив за по-кратко време. Нека не се забравя, че митр. Николай освен руски друг език не говори и може да води делегации само до Москва – патриаршията ни пари за преводачи не дава. Митр. Кирил знае гръцки от времето на злополучния си престой в Гърция, когато беше изгонен по обвинения за шпионаж в полза на тогава НРБ.

 3. Atila каза:

  В политиката и в църквата нещата от много време са като във филма:
  „Москва не вярва на сълзи”. Целият Пловдив да се вдигне барабар със Столипиново, не може си махнете митрополита. Той си ви е доживот….

 4. prokimen каза:

  Дяконът Кураев „Всея Руси“ заговори тези дни, че никакво чудо нямало, а всичко ставало с джобната запалка на иерусалимския патриарх.

 5. Kakvo e istina? каза:

  Добър си вие митроп.Николай на пловдивчани. И от кога в Пловдив има 100 интелектуалци, които даже могат да пишат? Или между тях има и вносни, от селата де? И изобщо в това примитивно общество за какви интелектуалци може да се говори, я по-добре кажете недоволни, че да не ставате за резил.

 6. Рътеп каза:

  Това с Дякон Кураев вярно ли е? Я дай линк, не че и след прочитането на материала ще повярвам, но все пак. Благодаря!