Всеки вторник в старинния храм „Св. Петка“ ще се раздава топла хранаС благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит, по инициатива на отдел „Милосърдие и благотворителност“, в сътрудничество със старинен храм „Св. Петка“ и Обрадовския манастир „Св. вмчк Мина“ ще започне раздаване на топла храна за нуждаещи се.

Инициативата ще стартира на 2 февруари, Сретение Господне, след Божествената света литургия в храм „Св. Петка“ и отслужването на празничен водосвет.
Пакетите с храна ще бъдат раздавани в двора на храм „Св. Петка“, ул. „Калоян“ №9, всеки вторник от 12:00 ч., при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Източник: mitropolia-sofia.org

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...