В Екатеринбург почитат паметта на Николай ІІ и неговото семействоМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. prokimen каза:

  Това царско почитане придова формата на чиста проба ерес, че той бил „изкупител“ на Русия.

 2. Ангел Небесен каза:

  мнението на Прокимен, само това да им беше косура на братушките, цена нямаше да имат; обаче това е само една малка част от религиозно-суеверните им практики, другата, по-голямата още дави в алкохолни изпарения масовото средно ниво, което пък най-нагло си въобразява, че изразява някаква духовност.
  Самодържавие, самодържавие и пак самодържавие!

 3. Al Rashid каза:

  Наистина е така относно Руснаците, но има и други неща които мога да добавя, но не искамъ да засягамъ гъ. А.Романовъ, който е техенъ сънародникъ, пъкъ и порталътъ приема солидни субсидии от Русия /както и от някои протестантски организации/. Което напълно обяснява Русо-Сърбо-Славянофилията и тези крайни Православянски тенденции у нашего много уважаемаго господина Романова и въ това число целия порталъ на pravoslavie.bg. Тук е място да започнем сериозен размисъл до колко горе споменатите са лоялни към България, съответно НАТО и ЕС, и не е ли време да се направи проверка не минават ли техните приятелства с Русия границата на предателство. Все пак Русия е враг.

 4. plamen каза:

  Драги (драга? – защото псевдонимите ме хвърлят в едно колебание – както пише Ботев: „Мъж ли си, жена ли, или хермафродит – звяр или риба?“), къде раздават „солидните субсидии от Русия“, та да се наредим на опашката начело с г-н Романов? Дали съществува начин да се мисли и чете първо, пък после да се пише, било с ер-големи или без? Пожелавам ти и ти да се уредиш така, както сме се уредили ние, хитреците от Православие.БГ – от протестантските организации да ни плащат да пишем срещу Русия и да рушим Православието, а руснаците да си плащат като попове, за да пишем срещу НАТО и протестантизма.

  И не ти ли прави впечатление, че тази новина идва от светска новинарска агенция? И на тях ли им плащат руснаците? Много масраф, много нещо, бая ги изпотихме братушките откъм разходи напоследък, аман! (С последните турцизми ти се подмазвам заради арабския псевдоним, белким уредиш субсидия от някой петролен шейх).