Дискусия за прошката и предизвикателствата в брака със семейния терапевт Зоя Димитрова – част от инициативата „Седмица на брака“ 2018От 7 февруари стартира ежегодната инициатива Седмица на брака, организирана от Асоциация „Общество и ценности“. Тя ще продължи до 14 февруари с поредица от ежедневни събития и конкурси, посветени на брачните отношения.

На 12 февруари (понеделник) от 18.30 ч. в рамките на инициативата в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ ще се проведе дискусия на тема „Съвременните предизвикателства и мястото на прошката в брака“.  Събитието се организира със съдействието на фондация „Бащинство“.

От многогодишният си опит в консултирането на семейни двойки презвитера Зоя Димитрова има добър поглед над съвременните предизвикателства, с които те се сблъскват. Тя е сертифициран семеен терапевт и магистър по богословие и ще сподели своите наблюдения за това какво липсва или крепи браковете и семействата в съвременното българско общество.

Зоя Димитрова е и преподавател в „Училище за предбрачна подготовка“ и в завършилото издание на „Училище за семейни“. Събитието би могло да даде и старт на евентуално второ издание на „Училище за семейни“, ако се съберат желаещи женени или сгодени двойки. Ще споделим и на кратко за този успешно приключил проект.

Повече за събитията в рамките на тазгодишната Седмица на брака може да научите оттук.

СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...