Дискусия за прошката и предизвикателствата в брака със семейния терапевт Зоя Димитрова – част от инициативата „Седмица на брака“ 2018

От 7 февруари стартира ежегодната инициатива Седмица на брака, организирана от Асоциация „Общество и ценности“. Тя ще продължи до 14 февруари с поредица от ежедневни събития и конкурси, посветени на брачните отношения.

На 12 февруари (понеделник) от 18.30 ч. в рамките на инициативата в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ ще се проведе дискусия на тема „Съвременните предизвикателства и мястото на прошката в брака“.  Събитието се организира със съдействието на фондация „Бащинство“.

От многогодишният си опит в консултирането на семейни двойки презвитера Зоя Димитрова има добър поглед над съвременните предизвикателства, с които те се сблъскват. Тя е сертифициран семеен терапевт и магистър по богословие и ще сподели своите наблюдения за това какво липсва или крепи браковете и семействата в съвременното българско общество.

Зоя Димитрова е и преподавател в „Училище за предбрачна подготовка“ и в завършилото издание на „Училище за семейни“. Събитието би могло да даде и старт на евентуално второ издание на „Училище за семейни“, ако се съберат желаещи женени или сгодени двойки. Ще споделим и на кратко за този успешно приключил проект.

Повече за събитията в рамките на тазгодишната Седмица на брака може да научите оттук.

СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

 

Коментари

коментара

Близки теми: