Енорийски център „Покров Богородичен” организира благотворителна кампания „Коледна звезда”


„Коледна звезда” е названието благотворителната кампания с картички, изработени от деца, организирана от Енорийски център „Покров Богородичен”. Участници в кампанията са деца на възраст от 7 до 18 години от дом “Здравец” в гр. Угърчин и дома в с. Доганово.

Децата са сираци и полусираци, изоставени от родителите си или деца от многодетни и социално слаби семейства. Нарисуваните от децата коледни картички са уникални. Те нямат претенция да бъдат произведения на изкуството. Любовта, искреността и радостта, с която са изработени, са достатъчни, за да ви впечатлят.

Средствата от продажбата на тези картички са предназначени за лечение на деца, кръщения, курсове по вероучение, летни лагери, празнуване на рождени дни на децата.

Повече информация

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...