Излезе книга, посветена на митрополит ДометианИзлезе от печат юбилейният сборник “Послушник на Божията воля”, посветен на 75 години от рождението и 20 години митрополитско служение на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан.

Книгата е богато илюстрирана със снимков материал от личния архив на митрополит Дометиан. Съдържа биографични сведения за живота и служението на архиерея, биографиите на предшествениците му на митрополитската катедра, както и исторически данни за Видинска епархия.

Съставител на сборника е Борис Цацов, под редакцията на Златка Генкова.

Във връзка с големия интерес към новоизлезлия сборник, ви уведомяваме, че желаещите да си закупят сборника или да получат повече информация могат да се обадят на телефон: 0889569112.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...