Кръстиха внука на Симеон Сакскобургготски в православната вяраМоже да харесате още...

8 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Вярно ли е, че бил кръстен Симеон, а бил обрядан Хасан???

 2. prokimen каза:

  Е как ще бъде „КРЪСТНИК“ кралят на Мароко?! Господи, помилуй!

 3. Kakvo e istina? каза:

  Последният български цар се е казвал Иван Шишман и няма друг цар след него, а онова менте Борис е сложен от Богоборците и не е изобщо българин. А този позор с Хасанчо е просто поредната подигравка с българската народност и вяра. Дано Бог да изчисти тези циреи от тялото на Майка България!

 4. paterp каза:

  За царя всичко е позволено. Кръстник на внучето може да стане и някое куче, стига да има аристократично потекло. Пък и нали пише, че всички кралски особи членуват в една масонска ложа. Така че между тях всичко се прави „по братски“. А царя видяхме как „се оправи“ за 800 дни. Бог да му въздаде за „добрините“, които ни донесе.

 5. gaitan vejdu каза:

  Честито Св. Кръщение на новопокръстеното момченце,
  нека дните му са много на земята
  и много да радва близките си!

  ++++++++++++

  Н.В. ВИНАГИ добре знае кое, кога и как. Друг е въпросът че не си сверява часовниците с временния човешки ред, а ратува небесните ценности. Това е очевидно за всеки непередубеден.

  А хулещите това красиво събитие, сте слепци, които в бита си едва ли управлявяте повече от съпругата си,
  но инак смело се изказвате върху делата на царете.

  Мир.

 6. Дон Кихот каза:

  Допустимо ли е дете на двама католици (става дума за Калина Сакскобурготска и съпругът й – те са католици и двамата), да кръстят детето си в православната вяра? Не противоречи ли това на каноните на Църквата? Хайде, ако поне единият родител е православен, разбирам, ама те са и двамата католици.

 7. Рътеп каза:

  Хъ, пък и Хасан да се кава, какво от това, абсурд е че кръстникът му е кралят на Мароко и това което спомена Дон Кихота! Ха, още по-смешно е обаче изказването на Гайтан Веждю – смело сме се били изказали върху делата на царете ХАХАХАХХАХАХХА! Какви царе , в кой век живееш? Пък и цар да е какво от това, нима Иисус не е измил краката на учениците си! Ей, я не така 🙂

  Весели празници!

 8. narayana777 каза:

  simeon sakskoburgotski ne e fcar na bolgarite.kato politi4eska figura v bolgaria toi se predstavia dosta protivore4ivo.no,kakto i da e.toi ima vnuk i ima pravo da si go kru6tava kakto i kadeto poiska i s kakvito krusnici si pokani.vsi4ko tova e mnogo li4no.nie ne mojeme da pretendirame kakvo tova semeistvo pravi,ako e v ramkite na zakona.i taka,simeon ne tcar,s koeto interesa mi kam nego e iz4erpan.