Митрополит Кирил се контузи на боулингМоже да харесате още...

8 Отговори

 1. semo_semkov каза:

  Да беше играл шах,…о, ама то за това се иска и акъл, пък боулигът…..

 2. ieromonah Ioan каза:

  Смрад! Ужасна Смрад!

 3. lyublyana каза:

  Това е само една игра, нали духовниците трябва да присъстват във всичко в ежедневието,или ще ги държим затворени в цървките?

 4. semo_semkov каза:

  Ами тогава да посещава нощни клубове, дискотеки, стриптийз заведения и проч…да проповядва покаяние. Предполагам, че при срещите си с видни бизнесмени -мафиоти им говори, колко е грешно да крадат и да печелят на чужд гръб. Едва ли са спечелили милионите си с мотика в ръка на нивата! Нека, нека им проповядва „покаяние“ с боулинг топка в ръка…

 5. ivo_tehno каза:

  Само немога да разбера тия хора акъл нямат за пет пари и което най-ме дразни, че го правят нарочно. Той знае много добре какво ще последва, толкова добре, че чак не може сън да го хване и съм сигурен че чете коментарите и си поглажда брадата и знае че никой не може да го пипне с пръст. Някой по-горе беше писал, че щели да си получат заслуженото, да ама аз няма да чакам Господ да им въздаде, а мисля сам да се заема и ако някой друг пожелае. Имам една мечта „Какво ще стане ако се съберем всички християни пред Светия синод или пред Варненска митрополия и скочим едновременно“? Дали ще падне някой владика? Аз съм за кой е с мен?

 6. gaitan vejdu каза:

  Аз пък одобрявам постъпката на дядо Кирил. Не че някой ме пита, но не виждам нищо нередно. (Сори за контузията, разбира се.)

  И не разбирам, откъде ни този навик – на всяко нещо да изнамираме кусури, като придаваме на тъмната страна на сека случка. Честно.

  Мир!

 7. lyublyana каза:

  Господин semo_semkov, ясно е какво казвам по-горе.Не знам каква е връзката на спорта,за който аз говоря, с кабаретата,за които вие говорите…вие ,обаче, боулинга го свързвате със стриптийз-клубове?!Странно-сигурно не сте играли боулинг?Игра е,спорт е, не по- малко от шаха .И тук и там се иска и акъл и умение.
  Аз лично предпочитам шах!

 8. jivko0o0o0 каза:

  Porednata izlagacia….niama problem nie ve4e im sviknahme.