Молебен за здраве на Симеон и за просперитет на България в „Св. Седмочисленици“Може да харесате още...

5 Отговори

 1. Kakvo e istina? каза:

  Не знам по-голям позор в новата история на България от този резил Симеон. Германо-италианец, без капка българска кръв, наследник на един друг кретен, Борис, дето сами си раздухаха историята, че уж Хитлер го бил отровил, та да го направят мъченик, на Хитлер му е дремело за тия галфони. Като гледа човек българите от страни понякога си мисли, че не мислят с главите си, а с нещо друго. Тоя дебил си кръсти внучето Хасан, ами ако малко се уважаваха българите трябваше с камани да го гонят от България, ама те Многая лета че му попеят, айде пейте му, а той да продължава да ви прави на идиоти.

 2. Християнче каза:

  Той няма нищо общо с баща си – Негово Величество Цар Борис III-ти.Крайно време е да се изгони с камъни от България. Стана по отвратителен и от комунистите. Дойде да ограби каквото може. Той бе и един от вдъхновителите за погрома над църквите през 2004 г. за чието престъпление Бог никога не ще му прости. Бог забавя, но не забравя!

 3. gaitan vejdu каза:

  Честит Рожден ден на Негово Величество,
  нека небето преумножи дните му на земята, желая най-чистосърдечно! :-))

  Молебенът е отслужен и за благоденствието на родината,
  тоест,
  силно се моля, небето да чуе молитвите ни!

  ++++

  P.S.
  За откровено предубедените и предразсъдъчни коментари – просто тъжа. 🙁

  Защото те издават агонията на едни виновни и разтлени от страсти сърца, силно изтровени от социалистическо-прогресистки доктрини, и ненавиждащи всяка истинна йерархия.

  Царят, любезни, не може да бъде такъв, ако не го благослови Св. Църква.

  Не ви знам какво сте чели в училище, но май повечко сте гълтали лекциите на болшевишката историческа школа.

  Мир.

 4. ieromonah Ioan каза:

  Не спекулирайте с благословията на Църквата !!! Когато оня отцепник Галктион в битността си на „митрополит“ благослови мутрата Бинев за архонт, да не би да искате да кажете, че той наистина е архонт? Църквата може да си назначи патриарх, но не и цар. Църквата има своя Небесен Цар и друг и не трябва. Не умираха ли именно за това много от мъчениците в първите векове? Фдеодалните Ви мировъзприятия по нищо не се различават от социалистическо-прогресистките доктрини. Не може немец да е цар на българите! Иначе нищо не пречи да се вземе за цар Руския цар или Турския султан(ако ги благослови Църквата, според Вас)

 5. gaitan vejdu каза:

  Остроумно говорите, ieromonah Ioan, но не това ме спира да ви отвърна, а склонноста ми към чинопочитанието в йерархията, отец.

  Може би мъничко от това усещане за йерархия, опитах да посъвествам,
  нищо повече не исках.

  Който както разбира … :-))

  Мир.