Молебен за 35-годишнината от интронизацията на патриарх Максим


Източник: агенция Фокус

Молебен по случай 35-годишнината от интронизацията на Негово Светейшество патриарх Максим бе отслужен в митрополитската катедрала „Света Неделя” днес.

Молебенът отслужи Негово Преосвещенство Знеполският Епископ Николай, в съслужение с Негово Преосвещенство епископ Константин, Негово Високопреподобие архимандрит Йоан, протосингел на Софийската св. митрополия, храмовото духовенство и почти всички предстоятели на столичните храмове.

Епископ Николай предаде личния благослов на Негово Светейшество към множеството богомолци, дошли в храма, за да се помолят за живота и здравето му.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...