Мормони искат да пеят осем часа в центъра на Русе за 1 юниИзточник:  news.bg

Мормони в Русе искат от кмета да им бъде разрешено да пеят на центъра на града в Деня на детето, предаде електронното издание ruseinfo.net.

Църквата на Иисус Христос и на светиите от последните дни, представлявана от президента й И. Йосифов, е пуснала молба до кмета Божидар Йотов да им се предостави възможност да пеят на русенци и техните деца на 1 юни.

Ако получи разрешенние хорът на мисионерите ще пее на центъра на Русе по ул. "Александровска" и площад "Свобода".
Песни с духовно съдържание и химни ще огласят града от 12 часа на обяд до 20 часа вечерта.

Мормоните обещават при удовлетворяване на молбата им добро сътрудничество с кмета и Общинска администрация, без да уточняват в какво ще се изразява то.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...