Общински съветник призовава към християнски ценности


Източник:Darik News

Общинският съветник и лидер на партия “Средна Европейска Класа” Георги Манев призовава бургазлии на 7 юли да се отдадат на пост и духовни размисли.

“Седем е Божието число на пълнотата и на този ден се свързват три седмици – седмия ден, от седмия месец на седмата година в 21 век” – разяснява той своята идея в писмо до бургаските медии.
Съветник Манев предлага всички, за които здравословното състояние не е проблем да прекарат този ден в пост само на вода и да потърсят сили у себе си за промяна на отношенията си “към хората, отношението към себе си, и към Бог, като се опитаме да се върнем към корените на християнската вяра”.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...