Онлайн радио Добротолюбие FM стартира в навечерието на БогоявлениеdobrotoliubieНа 5 януари – в навечерието на Богоявление, официално стартира новото православно онлайн радио Добротолюбие FM. Слоган на новата медия е: „Радиото в тон с душата“.

На Добротолюбие FM слушателите ще могат да чуят беседи и слова на свети отци, жития на светиите, както и песнопения от целия православен свят. Скоро по радиото ще започне и излъчването на новинарски емисии и предавания, свързани с различни теми от живота на православните християни.

Онлайн радиото е част от поредицата инициативи на младия екип на сайта „Добротолюбие“ (който се посвещава на тази дейност на доброволни начала и за слава Божия). Друга негова инициатива стартира преди около два месеца – седмичното предаване „Православието днес“, което вече има осем издания.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...