Протести в София срещу убийството на християни в ТурцияМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. toshev2006 каза:

  След Чечня и Кавказките републики в Русия, както Косово в република Сърбия, явно не закъснява моментът, в който и на наша територия /Родопи и Лудогорието/ православните ще са на прицел, подлагани на мъченичество за вярата си. И пред кого да скандираме за правосъдие, като мюсюлманските първенци завладяха половината министерски съвет в България. Нали това е тяхната кауза, да станем Булгаристан!?
  Кой кого ще съди в Турция за такъв терор, като самия Кемал Ататюрк в миналото го е подхванал наново, след падането на Османската империя, с арменския геноцит и проч.?Не се учудвайте, на такива престъпления ож страна на исляма, това е характерната им черта.!

 2. ... каза:

  Те нас там ни избиват, а ние тук им прекланяме глава и ги оставяме да ни управляват. Смешна работа. В България, няма малцинства, защото нямаме отделени от други държави територии. А се дават таквиа права на едни и други… Оф,м винаги ще си останат тези проблеми нерешени.

 3. svetlio каза:

  Кемал Ататюрк е извършил може би най-големите зверства в историята на Османската империя. Не знам дали милионите избити от него имат аналог по времето на султаните. Може би това е част от масонския стремеж към „светлина и творчество“.