Румънски екип ще извършва безплатни кръвни изследвания във видинския катедрален храмHram-VidinНа 28 май (събота) от 10 ч. във видинския катедрален храм „Св. вмчк Димитър Солунски“, ще бъдат извършвани безплатни кръвни изследвания. Инициативата се провежда с благословението на Видинския митрополит Дометиан. Изследванията ще бъдат правени от специализиран медицински екип от Румъния, от централната болница на гр. Каракал.

Румънският екип, начело с отец Йон Ягару, болничен свещенослужител, е получил благословението на Слатинския епископ Севастиян, и идва в България със съдействието на румънската фондация „От техните сърца за твоето сърце“.

Приканват се всички, които имат желание да направят свои кръвни изследвания, да дойдат в съботния ден в катедралния храм на Видин. Организаторите напомнят, че кръвните изследванията се правят на гладно.
Преди старта на инициативата ще бъде отслужена света Литургия от 8:30 ч., която ще бъде оглавена от архим. Исаак.

 

Източник: vidinskamitropoliya.com

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...