Италия: Венеция, Лидо ди Йезоло, Верона, Падуа


Фондация "Покров Богородичен" и Туристическа агенция "Сканер" ви канят на едно пътуване в което ще се докоснете до Ренесансова Италия. Ще посетите градът на Ромео и Жулиета – Верона. Освен романтиката на Венеция, ще видите и красотата на Византия в катедралата „Сан Марко”.

ПРОГРАМА

 

1 ден (16.09. неделя)
Отпътуване от Гр.Пазарджик в 15:00 ч. Транзитно преминаване през Сърбия и Хърватска.

2 ден (17.09. понеделник)
Пристигане в Италия в Курорта ЛИДО ДИ ЙЕЗЕЛО около 10:00 ч. сутринта. Настаняване в хотел, свободно време, разходка из курорта.По желание плаж. Нощувка.

3 ден (18.09. вторник)
Закуска в 08:00 ч. Отпътуване за гр.Венеция. В 09:00 ч. качване на корабче от пристанище Пунта Сабиони до гр.Венеция на площад “Сан Марко”. Пешеходна обиколка из града – моста на въздишките, Двореца на Дожите, площада “Сан Марко” със символа на града, Базиликата от 10 век, носеща името на “Св.Евангелист Марко”, където са и мощите на светеца, камбанарията на площада, часовниковата кула, моста “Риалто”, православната църква “Св.Георги”. Свободно време ( за обяд може да бъде организирано групово посещение на пицария – 6 евро). По желание разходка с корабче по “Канале Гранде “( 5 евро). В 16:00 ч. отпътуване от гр.Венеция за гр.Верона. Настаняване в хотел. Нощувка.

4 ден (19.09. сряда)
Закуска. От 09:00 ч.разходка из гр.Верона. Посещение на площад “Бра” с древноримския амфитеатър “Л’арена ди Верона”, къщата на Жулиета, площад “Сеньория”, площад “Ербе” с колоритния пазар и други. Свободно време из гр.Верона. В 18:00 ч. прибиране в хотела. Свободно време. Нощувка.

5 ден (20.09. четвъртък)

В 08:00 ч. отпътуване за гр.Падуа – един от най – забележителните градове в Италия с изключително идентична архитектура. Разглеждане на централната част на града “Прато дела Вале” с уникални скулптурни композиции, катедралата “Св.Антоний” – където са и мощите на светеца и е покровител на града. Свободно време. В 15:00 ч. отпътуване за България.

6 ден (21.09. петък)
Пристигане в гр.Пазарджик около 10:00ч.

ЦЕНА: 325 лева

Запишете се тук

♦Пакетната цена включва: транспорт с луксозен автобус с климатик, видео – система и мини – бар, 3 нощувки със закуска в хотел **/*** . Екскурзоводско обслужване, туристическа програма в определените според маршрута градове и туристически обекти. Резервации и административни разходи. Медицинска застраховка
♦Доплащане за: единична стая – 40 лв.

Цената не включва – входните такси за посещаваните обекти ( по желание 20 евро ), корабче до гр. Венеция – 10 евро

♦Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 40 туристи
♦Срок за уведомяване при недостатъчен брой туристи – до 05.09.2007 г.
♦Необходими документи – валиден задграничен паспорт за преминаване през Сърбия и Хърватска, деца под 18 години-нотариална заверка от родителите.
♦При записване – вноска от 70 лева, доплащане до 25.08.2007 г.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото на промени в цените и програмата по независещи от него
причини и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти

Ръководител на групата ще бъде свещеник

За записване и допълнителна информация:
Фондация “Покров Богородичен”
гр. София 1505
Ул. Буная 28
тел. 02/943 19 32
Гергана Попиванова
gergana@pokrov-foundation.org
моб. Тел. 088/ 888 55 43

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...