Кипърската църква ще съди ТурцияМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Teodor каза:

  Бог, да им е на помощ на тези „човеци“ измет на света, урод на народите, яма на цивилизацията, черна дупка на познанието, ….мъртви души в дивашки тела!
  Докога, Боже, ще търпиш това!???

 2. Teodor каза:

  Турците са това …троскотът на нивата на мъдростта; бурените в градината на земния рай! И с толкова века „търпение“ се моля Бог, да ни избави от тях!

 3. Al Rashid каза:

  Момко Вие никак не сте добре с акъла, ако въобще може да се говори за наличие на такова нещо у Вас. Що за изявление е това? За какво са Ви виновни Турците? Като манталитет са светлинни години пред Българите, особено православните Турци /лично съм кръстил в светото Православие доста Турци и Иранци, (кой от целия този портал е извършил такова нещо?)/ и те са големи противници на всички зверства извършени в Кипър, така че малко по-внимателно с хуленето.

 4. Makedonski каза:

  едно от поредните посегателства на турската великодържавна машина срещу християнството…арменците, асирийците, понтийските гърци и най-новото-кипър!
  Случилото и случващото се в Кипър е престъпление от гледна точка на морал, международно право и здрав разум!

 5. Atila каза:

  обаче точно 5 дни по-рано се появи тук:
  http://www.dveri.bg/content/view/6390/33/
  Мога да се съглася, че непрочетената стара новина е все още нова новина, обаче това не важи за вече прочетените. Все пак българското уеб пространство не изобилства от религиозни сайтове LOL.