Културни мостове в АтинаИзточник: ecclesia.gr

На 4 март 2007 в международния младежки православен център на Еладската Църква в Манастира Пендели (Атина) се проведе награждаване на 150 проявили се в различни сфери на изкуството младежи. Присъства Негово блаженство архиепископът на Атина и цяла Елада Христодул.

Наградените бяха от всички митрополии на Еладската поместна Църква. Проявата беше в рамките на програмата “Културни мостове”. Поставената тема за миналогодишното съревнование бе наименувана: “Да на творчеството и не на зависимостите”.

Бяха отличени младежи, които са показали забележителни резултати в областта на рисуването, направата на плакат, фотографията, изготвянето на рекламен материал.

Беше представен и албум с творенията на наградените, озаглавен “Културни мостове 2006”. Организатор на събитието е синодалната комисия за художествени прояви.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...