Румънският патриарх счупи глезенziua.ro

Румънския Патриарх счупи глезена си, докато изкачваше стълбите на Патриаршеската палата. Операцията продължила час и 25 минути. Състоянието на Патриарха е добро, въпреки че Негово светейшество няма да може да стъпва на крака си около шест седмици.

Медицинският екип, направил интервенцията, реши, че патриарх Даниил трябва да остане под наблюдение още пет дена. Възстановяването след оперативната намеса може да попречи на патриарха да участва във Великденските богослужения.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. ieromonah Ioan каза:

    Сигурно се е подхлъзнал по икуменическата бананова кора, дето е лежала на стълбите на патиаршеската палата?! Изкушение в поста, от вида вразумление.

  2. Рътеп каза:

    :-)))