Гърция ще легализира хомосексуалните браковеМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. sponzor каза:

  Гръцката държава не е тази православна християнска крепост, за която се представя.

 2. Kakvo e istina? каза:

  Гръцката държава винаги е била сборище на мързеливи гърци, които се различават от турците само по езиков признак. Имат 100 000 православни, а останалото са същества, които могът да бъдат характеризирани с простичката гръцка дума-малака. И тия дето допускат, обратните да се чифтосват, също са малака. Ако не занеш какво е малака, питай некой грък.

 3. adii каза:

  Ние сигурно сме много по-добри – да узаконяваме безбрачието.
  Да узаконяваме беззаконието – горко ни!

 4. adii каза:

  Май се приличаме доста с Гърция.

 5. semo_semkov каза:

  Важно е ,не кого легализират гърците и дали ще го узакони това беззаконие Еладската Църква, а какво ще изрече нашия Св.Синод по „горещата тема“. Защото, ако атеизмът през времето на социализма в България все пак е поддържал някакъв морал и норми в половите взаимоотношения между мъже и жени в близкото минало, днешния атеизъм направо ще разруши всякъкви устои в обществото. И грехове като блудство, прелюбодейство, мъжеложство и проч. някакви ненормалници юристи в българския парламент искат да ги узаконят и утвърдят сред обърканото българско общество. Тук му е времето, Св.Синод /ако го има/, да излизи със становище, и не само за брака, за необходимостта от църковното тайнство Венчание, но и по проблема за Косово, за абортите в страната и още много належащи въпроси. Да се види, че Църквата е жива съвест за обществото, ориентир за хората, що е зло и що добро. А те се борят за въвеждане на вероучение, когато народът е потънал в беззаконието си:“ Тя къщата гори, те мебели купуват!“.

 6. Давид каза:

  Знаем, че без Исус ние сме подвластни на плътски и грешни пожелания. Само новото създание в Христос Исус, което ставаме след новорождението, може да се пребори с греха. Иначе властите в Гърция, просто искат да угодят на хората, които са в греха и не знаят, че хомосексуализма егрях, заради който се отива в ада. Има нужда да се молим за тях и дано Бог направи път до сърцата им, за да чуят благата вест и да се освободят от грешните мисли и желания. Това е пътят! Иначе, без Исус, те не могат да се преборят с греха. Да се молим за Гърция, за покаяние, за запространение на благовестието, за спасение на нацията!