Календар за 2006 г. с еротични сцени от Библията?Източник: БГНЕС

Календар за 2006 г. със снимки на дванадесет еротични сцени от Библията издаде германска младежка протестантска организация. Календарът ще бъде разпространен официално в Нюрнберг.

“В Библията има голям брой пасажи, наситени с еротика”, заяви 32-годишният фотограф Щефан Вийст.

“Искаме да представим Библията в нова светлина и да заинтригуваме младите хора. Никъде в Светото писание не се казва, че голотата е забранена”, каза Ане Ромер, която позира за фотосесията.

Сред фотографиите са представени гологръдата Далила, която реже косата на Самсон, и голата Ева, предлагаща ябълка на Адам.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...