Кампанията „Мамо, сърцето му бие“ е към своя край


В периода 6 юни – 6 юли 2007, Асоциация “Pro – Vita” за родени и неродени, филиал Крайова, организира кампания, свързана с негативните ефекти от аборта. Кампанията е под названието “Мамо, сърцето му бие” и включва радиодискусии, свързани с аборта и последиците от него върху жените и обществото, разпространение на информационни диплянки в медицинските кабинети, детстките градини, университетите и други институции в окръг Крайова.

Целите на тази кампания бяха представени от родители, младежи и други групи, изяснавай проблемите, свързани с бедствието, което поставя Румъния на едно от първите места между страните от Европейския съюз по брой на абортите – 883, 37 аборта на 1000 родени живи деца.

Кампанията “Мамо, сърцето му бие” се стремеше да информира хората, които виждат в аборта решение, че прекъсването на бременността означава прекъсване живота на собственото дете и да им помогне да осъзнаят какво означава това. Събитието е организирано в партньорство с Център за обучение и консултация “Светите архангели Михаил и Гавраиил” и Асоциацията на православните студенти в Румъния, филиал Крайова.

Медиен партньор на кампанията беше Радио Логос на Митрополия Олтеня.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...