Новата интернет-страница на Ватикана бележи рекордни посещенияИзточник: Макфакс

Новата интернет-страница на Ватикана счупи рекордите по посещаемост. Интересът за ватиканските служби, дейностите и организационната структура надминава всички очаквания. За трите дена от своето съществуване, новата интернет-страница на Ватикана е отбелязала 13 милиона посетители, твърди главният секретар на ватиканската управа епископ Ренато Бокардо.

Новата страница има за цел да помогне на поклонниците и туристите. На нея са показани всички служби, работата и организационният план на най-малката държава в света.

В момента сайтът предлага информация на пет езика – италиански, английски, френски, немски и испански.

Страницата предлага и наблюдение в реално време на Ватикана с помощта на пет уебкамери, поставени във ватиканските градини. Интересуващите се посетители ще могат да следят разходката на папата. (Макфакс)

Превод: Екатерина Крумова

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...