Агентурният въпрос в БПЦ и неговият отговор от пресконференцията на Шестия църковен съборМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. ieromonah Ioan каза:

  Колко много въпроси, а ченгето си е все още в Стара Загора. Няко някога де виждал митрополит да се покае за ГРЯХ ПРОТИВ ЦЪРКВАТА?

 2. Венко от Русе каза:

  Не, аз лично не съм виждал или чувал!?! Когато оправлението и уважението на хората са на първо място, Истината няма значение.

 3. Василий Черко каза:

  абе, сладури, ако бяхте на 6 ЦНС, не помните ли, че само дядо Галактион си беше сред хората, а всички други митрополите се бяха курдисали, като Борд на Директорите на БПЦ?
  като онези дето търсят първите места по синагогите, и се ласкаят когато им казват Учителю….
  Какво сте го заяли? аман от словоблудници….

 4. semo_semkov каза:

  И ти май си преяждал от чеверметата и свинските пържоли на дяда ти Галактиона. Комай и в друго си ортакувал с него?….То си е твоя работа.

 5. Idiot каза:

  Сун-Дзъ в последната глава (За използването на шпиони) на трактата си пише, че непостижима тайна е имената на шпионите; пътищата им трябва да се знаят само от господаря и никога да не се пресичат; връх на нехуманността е да не ползваш шпиони; тънко – тънко изскуство е ползването на шпиони. Нито една държава с държавнически традиции не е издала и едно име на шпионин. Шпионската война е война без изстрел и на падналите не им вдигат паметници, не кръщават на тях улици. Комунистите успяха да покварят благородната кауза на българските бойци от тихия фронт. Нека не се лъжем, че такава война винаги има и ще има до свършека на света. Моралните и етични страни на агентите е твърде щекотлива тема и аз бих се много учудил, ако следващият коментар ме заклеймява. Който каквото е лошо е правил, ще си го плати с лихвите. И наказанието ще е не от сляп, а от Всевиждащ съдия. А това, че никои, не се примиряват, че не може приживе да се въздаде възмездие… си е техен проблем. Щастлив е оня, който е наказан тук на земята, защото ако можеше да знаят как наказва Праведният съдия, всички вкупом като един биха коленопреклонно молили Господ, да не назаква така.