В 4 сутринта Бог сбъдва молитвитеМоже да харесате още...

8 Отговори

 1. ... каза:

  Много хубава статия! Какво по-хубаво от това да знаеш, че все още има християни в България?

 2. orangecounty каза:

  Otkyde znae tazi tineidzyrka che chudesa ne se sluchvat. Zashto govori bez da si dava smetka che zhivota i zdraveto na hiliadi hora sa bili spaseni po neveroiaten nachin i vsichko tova blagodarenie na milosta na Bog i to poniakoga se sluchvat kogato chovek ni nai malko e ochakval ili iskal neshto da se sluchi, a to se sluchva prosto ei taka za da bydesh spasen!

 3. mirko каза:

  жълт вестник с жълта статия… крайно пошло представяне, Нямат никаква идея за същността на нещата… направо отвратително.

 4. bobby каза:

  „Само за здраве се моля. … Здраве и нищо друго.“

  Neka Gospod po molitvite na Bogorodica prosveti naroda ni da poznae v pulnota Negovoto blagovestie, ta vsi4ki da „прихванем от вярата“, za kakvo i kak da se moilm!

 5. p_stefanos каза:

  И аз веднъж бях изгубил един дребен чарк от едни слушалки и на третия ден го намерих в една невероятна цепнатина зад гардероба, но не го считам за чудо. Тези неща не са чудеса! Чудесата не са такива неща! Богородица бонбони не дава. Това, че някой не разбира и мисли така, не означава нищо. Ако Бог помогне на сестрите, то ще е само в резултат на грамотна вяра и искрена молитва. Вярата не е по-проста работа от журналистиката. Ние, православните християни вярваме в Живия Бог, не в иконите!!!

 6. ... каза:

  p_stefanos да не си католик. Католиците приемат иконите за идоли.

  А иначе наистина може да се приеме, че „чудесата“ не винаги са от Бог. Сега почвам да се замислям, тези до колко са от него.

 7. p_stefanos каза:

  Ние, православните християни почитаме светите икони, но не вярваме в тях. Вярваме единствено в Живия Бог. Католиците също не приемат иконите за идоли. Прибързаните заключения са нездравословни.

 8. Danine каза:

  Защо не говорят за покаяние? Защо не говорят за бъдене, а за „правене“. Отиди едикъде си, направи нещо си там… Стоят и чакат с часове, за да целунат иконата. После обратно и по старому… Важното е, че за момент ще се ПОЧУВСТВАТ по-добре… Ама чувствата са променлива величина. Кое е следващото средство за придобиване на ново чувство и в коя сфера. Религиозното за сега е „нахранено“.
  Нали за да направим нещо, първо трябва да бъдем някакви? Как да помогнем с молитва, като не знаем как да молим? Защото молитвата не е просто изричане на думи, а начин на живот…