Писмо от един семинаристМоже да харесате още...

2 Отговори

 1. papas1983 каза:

  Скъпи брат М.П. отново разяувствахте нашите крепки сърца,знаете че и ние винаги Ви очакваме и ви желаем Божието благословение да ви сапътствува винаги!
  с братска в Христа обич: о.Ат. от Ат.

 2. Майчето каза:

  Здр скъпа редакция искам да уточня, че сбирката по-случай 10 години от завършването на випуск 1998г. беше миналата година през месец юли с благословението на митрополит Николай в Бачковската света обител. Бяхме приети любезно от епископ Борис и участвахме в св. Литургия в неделният ден/ двама свещеници от Софийска епархия, един свещеник от Пловдивска епархия и един дякон от Старозагорска епархия служихме/, а останалите пяха на клироса заедно с монашеското братство. След това посетихме Пловдиската света митрополия, по покана на Негово Вис�
  �копреосвещенство митрополит Николай, който ни беше две години класен ръководите в семинарията. След благодатният разговор с митрополит Николай за спомените в семинарията всеки се отправи към своите родни места. Дано Бог да ни помага на всички в начинанията, които сме поели и да прославим Бога че ни е дал възможност да учим в духовно училище с достойни ръководители.
  Искренно ваш свещеник Лазар Георгиев-гр. София