Богословският факултет в София обяви допълнителен прием


Богословският факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски" обяви допълнителен прием за студенти по богословие за учебната 2008-2009 година.

Свободните места за редовната и задочната форма на обучение са съответно 31 и 10, като изпитът включва устен изпит по теология (с оценка от вече положен писмен изпит), или оценка от държавните зрелостни изпити по български език и литература, история на България и чужд език. Устният изпит по теология ще се проведе на 8 септември в сградата на Факултета.

Документите за допълнителния прием се подават до 5 септември в каб. 227, Учебен отдел на СУ "Св. Климент Охридски" (бул. Цар Освободител 15).

Необходими документи

1. Молба по образец;
2. Ксерокопие на дипломата за средно образование;
3. Квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием (заплаща се в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, Северно крило);
4. Служебна бележка с резултат от кандидатстудентски изпит, валиден за съответната специалност.

Класирането ще бъде обявено на 10 септември 2008 г., а записването на приетите студенти ще се извърши на 11 и 12 септември.

Допълнителният прием важи за некласирани и незаписани в други специалности след окончателното класиране кандидати на Университета и за кандидати, положили съответните изпити в други висши училища.

Тел. За връзка: 02/9890115/вътр. 15, 0887/141593, 0878/474500

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...