Кой ще определя победителите в конкурса „Блага вест 2008: Ако бях ангел”? 

Представяме ви състава на журито, която ще определи победителите в конкурса „Блага вест 2008: Ако бях ангел”. Освен гласовете на публиката, оценители на творбите от третото издание на традиционния ни конкурс в навечерието на празника Благовещение ще бъдат:

1. Свещеник Ангел Ангелов, предстоятел на столичния храм „Света София”.
2. Димитър Коруджиев, писател.
3. Антоанета Добрева, главен редактор на специализиран портал за литература, хуманитаристика и образование Литернет.

Изказваме благодарност на членовете на журито, че приеха поканата да участват в тази инициатива.

Може да дадете и Вашият глас за участниците в конкурса тук до 24 март, 24,00 часа. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на страниците на портала на 25 март – Благовещение.

Каним ви на официалното връчване на наградите на 25 март – Благовещение в Православната книжарница (ул. „Бенковски” № 9) от 18,30 часа. Заповядайте!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...