Покана за участие в квалификационен курс „Мобилна работа с юноши”


Фондация “Покров Богородичен” Ви кани да участвате в провеждания за втори път в България квалификационен курс „Мобилната работа с юноши“ по вече утвърдената едноименна концепция.

Квалификационният курс ще се проведе със специалното участие на референти от Германия, всеки от които с дългогодишен опит в областта на мобилната работа с деца и юноши, под ръководството на г-н Матиас Ройтинг (Предствител на ISMO за България).

Поканата е отправена към всички, които имат отношение към проблемите на децата по улиците на България, настоящи и бъдещи специалисти от всички области на социалната работа за деца и юноши и по специално с деца на улицата в България.

В курса могат да участват и всички специалисти, които вече са участвали в другите семинари, стига да имат желание да положат още един основен курс.

Курсът ще се проведе в периода април – септември 2006 (на три сесии от по три дни и заключителен колоквиум в края на третия семинар) в град София.

Срокът за кандидатстване е до 20 Март 2006 г.

Първият курс ще се проведе от 03 Април до 05 Април 2006 г. вкл.

По време на тридневните семинари на участниците ще бъде oсигурен обяд и освежителни напитки по време на занятията.
За повече информация и кандидатстване посетете вече съществуващият Website: www.mobileyouthwork.net или се обърнете към координатора на проекта Мария Янкова.

Формуляр за участие

Адрес:

Фондация “Покров Богородичен”
Проект “Мобилна работа с юноши”
Мария Янкова
Ул. Врабча 18
1000 София
Tel/Fax: (02) 987 1655
Е-mail: miankovabg@yahoo.de

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...