Сдружение „Теосис“ организира благотворителен концерт за събиране на средства за обособяването на кабинет по вероучение в РусеС благословението на Негово Високопреосвещенство Русенския митрополит Наум, сдружение ТЕОСИС, гр. Русе, отправя покана за благотворителен концерт за събиране на средства за обособяването на кабинет по вероучение. Концертът ще се състои на 7 ноември от 18:00 ч. в зала „Европа“, Доходно знание, с участието на децата от хор „Свети Георги Победоносец“, с диригент Мина Влайкова; Пламен Бейков в съпровод на пиано; децата от музикалното училище; Тамбурашки оркестър, с диригент Наталия Константинова; детския танцов ансамбъл „Русчуклийче“ и децата от Неделното училище в Русе.

За реконструкцията и оборудването на кабинета по религия са необходими още приблизително 4500 лв.
Събитието ще се излъчва и онлайн, на фейсбук страницата на сдружението. Всеки желаещ може да закупи билет оттук>>>.
Купувайки билет за благотворителния концерт, вие подпомагате обучението на деца и младежи в град Русе.

СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК>>>

Сдружение ТЕОСИС е неправителствена организация в обществена полза и насочва усилия предимно в обучителни програми за деца и младежи за духовното им образование и израстване, за социално подпомагане на нуждаещите се. Проучване проблемите на хора в неравностойно положение, планиране на дейности и организиране на изпълнението им, организиране на благотворителни мероприятия, осигуряване на условия за социалната им интеграция и личностната реализация.

В дейностите се включват хора от общността и с общи усилия в Русе съществува Неделно училище, което функционира от осем години. Особено внимание се отделя на възрастните хора, които са болни и живеят самотно, както и на младежите без родители от дома в с. Брестовица.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...