Първи национален фотоконкурс „Православието в Добруджа“


Сайтът за изкуство, култура и православие „Подиум“ и порталът „Православието – Добрич“ организират Първи национален фотоконкурс „Православието в Добруджа“.
Фотоконкурсът „Православието в Добруджа“ има за цел да представи разнообразието и красотата на Православието в цяла Добруджа, както и да увеличи познанието за Православието като цяло,  животът и делото на свещениците, монасите и миряните в енориите на БПЦ в Добруджанския край.
Може да участвате със снимки, отразяващи православния живот в Добруджа, в категориите: архитектура, пейзаж, портрет и репортаж.
Конкурсът започва на 5.10.2021 г. и завършва на 8.12.2021 г. 
Участието е безплатно и без възрастови ограничения.
Участниците могат да представят максимум 5 снимки.
Необходимата информация за снимките е: име на автора, адрес, електронна поща, заглавие на снимка (с описание, ако е необходимо).
В конкурса се допускат само авторски фотографии.
Снимките трябва да бъдат изпратени във формат jpeg, png. Качеството и размерът на снимката трябва да е не по-малко от 2000 пиксела.
Снимките се изпращат на имейл адрес: pravoslavietodobrich@gmail.com.
Участникът трябва да държи и потвърждава, че притежава всички права върху представената(ите) снимка(и).
С въвеждането на участниците в конкурса се предоставя на организаторите („Подиум“ и „Православието – Добрич“) правото да публикуват снимки в публикации на организаторите, свързани с конкурса, като албуми, календари, изложби.
След приключване на конкурса жури ще определи и обяви победителите, а връчването на наградите ще се осъществи в навечерието на Рождество Христово.
Предвидени са три парични награди от 100, 50 и 20 лева за първите най-добри фотоси. Предвидена е и една предметна награда за млад автор, отразил вярата на свои съмишленици. По електронната си поща всички участници ще получат грамота за участие. Наградените снимки ще бъдат публикувани както в сайта „Подиум“ и „Православието – Добрич, така и в повечето медии от региона, отразяващи православния живот в Добруджа.
След получаване на снимките на всеки участник ще бъде изпратено потвърждение по имейл.
Организатор на Първия национален фотоконкурс „Православието в Добруджа“ са списанието и сайтът за изкуство, култура и православие „Подиум“ и порталът „Православието – Добрич“.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...