Нов сайт на православна тематика стартира през април



pravoslaven sviat2Един различен сайт с автентичен православен дух, в който може да се усети красотата на светото Православие – така създателите представят своя нов интернет проект „Православен свят“ (www.pravoslaven-sviat.org).

Сайтът е създаден и се поддържа от християни към варненския храм „Св. апостол Андрей Първозвани“, с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Кирил.

Новият сайт е с мисионерска насоченост към хората, които тепърва откриват Бога. Той е и в помощ на християните, които търсят здрава основа в своя духовен живот. Авторите са си поставили за цел като алтернатива на тревожността от утрешния ден на съвременния човек да предложат утешението от живия пример на вярата на много подвижници на благочестието.

 

pravoslaven sviat

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...