Подкрепете кампанията на Св. Синод „Деца рисуват за деца“



На 6 юни (сряда) от 18 ч. с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и по решение на Св. Синод Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил, ръководител на Културно-просветния отдел при Св. Синод, ще открие поредната изложба от благотворителната синодална кампания „ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА“.

Кампанията има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Клиника по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ в София.

Художниците и фотографите в изложбата са деца и ученици – лауреати на синодалния Национален конкурс „Възкресение Христово” през последните няколко години. Даренията могат да бъдат пускани в Кутията на Доброто (на рецепцията на х-л „Маринела“) или превеждани по банков път.

Откриването ще бъде във фоайето и лятната градина на столичния хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ 100). Партньори на кампанията са вестник „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела”, както и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография в София.
Изложбата и кампанията започват от юни без фиксиран край!

За дарения по банков път:
УниКредит Булбанк – клон София Батенберг,
Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF
Получател: Българска патриаршия Св. Синод
IBAN: BG74 UNCR 7000 1521 4626 53
Основание за плащане: КАМПАНИЯ “ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА”

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...